WE ARE REBELLIOUS | WE ARE RESOURCEFUL | WE ARE THE FUTURE | WE ARE ELECTRONIC |
WE ARE ECSTATIC | WE ARE CAPITAL E | WE ARE….ELECTRIC!

Twee dagen feest vieren op het E3-strand in Eersel…het weekend van We Are Electric! Medeblogger Danielle heeft geluk en weet weekendkaartjes te scoren. Wij besluiten echter last minute te gaan, waardoor er dus geen weekendkaartjes meer beschikbaar zijn. Bummer! Gelukkig zijn er wel losse dagkaartjes voor zaterdag. En yessss….de zaterdag heeft een KILLER line-up!

Het normaal – oh zo – pittoreske Eersel, compleet met recreatief strandje, is op 19 en 20 juni hét decor van We Are Electric. De indoor editie van ‘We Are Electric’ vindt normaal plaats in het Eindhovense Klokgebouw. Voor de eerste outdoor editie is het bosrijke E3-strand een perfecte locatie. En het blijkt een waar feestje!

Waar een klein festival groot in kan zijn

Voor iemand die grote festivals gewend is, is We Are Electric een zeer aangename verrassing. Wat heerst hier een heerlijk relaxte sfeer. Geen enorme mensenmassa’s, niet in de rij te staan voor een drankje en bij de enige toiletvoorziening op het festivalterrein hoef je ook niet lang te wachten. Tot zover een hele goede eerste indruk: gemoedelijk en kleinschalig, maar wel met een electric line-up waar je U tegen zegt.

Voor mij springen de electric live bands en DJ-sets er echt uit! Damn…wat een energie! Het publiek gaat los bij Goose, iedereen staat te stuiteren bij electric-kings Noisia en Pendulum, en laat Paul Kalkbrenner horen waarom hij nog steeds in de top100 beste DJ’s thuis hoort. Last but definately not least, sluit The Prodigy af met een intense, high energy show. Wauw! Wauw! Wauw! Wat een bazen!

Foto: We Are Electric