Zoals veel vrouwen, ben ik erg gevoelig voor alles wat te maken heeft met afvallen, beauty en schoonheid. Zo was ik al snel erg benieuwd wat er op de Aalsterweg 94 in Eindhoven allemaal gebeurd, dus ik stapte binnen en probeerde het uit! Ik moest sportkleding, veel water en een handdoek meenemen. En daar ging ik dan!

SUN400 Infraroodtunnel

Al doet de naam van het apparaat je anders vermoeden, bruin word je er niet van maar de SUN400 infraroodtunnel van personal Beauty & Bodystyling in  Eindhoven heeft wel een tal van andere voordelen!  De Infraroodtunnel is een fiets omringd door infraroodlampen. Door deze infraroodlampen krijg je het heel warm wat ervoor zorgt dat je stofwisseling verhoogd wordt en daardoor verbrand je sneller vet. Voor je de fiets op stapt, krijg je een plastic zak aan welke om je benen en je buik zit. Hier overheen doe je je sportkleding en sokken aan. Geen schoenen. Deze plastic zak zorgt ervoor dat je nog meer gaat zweten. Dus de combinatie van de lampen en de plastic zak is de sleutel voor onderstaand resultaat:

 • Gewichtsverlies
 • Omvangverlies
 • Ontgifting en zuivering
 • Jonge en mooiere huid
 • Stevigere huid
 • Herstelde, ontspannen en gezonde slaap
 • Soepelere gewrichten
 • Verbetering van de algehele gezondheid

Na 30 minuten fietsen zweete ik meer dan 3 Kayla circuits bij elkaar en was ik heeeel blij dat de 30 minuten om waren. Al is het best relax sporten op deze manier. Oké je hebt het warm door de infraroodlampen, maar je zit lekker te trappen terwijl je RTL Boulevard (of iets anders ;-)) zit te kijken. Makkelijker kan het eigenlijk niet.

De behandeling gaat altijd gepaard met de Electro therapie of de Presso therapie. Ook deze probeerde ik beide uit!

Electro therapie

De Electro therapie kun je vergelijken met de Tell Sell banden van vroeger maar dan 100x sterker en natuurlijk professioneler. Fouzia de eigenaresse vond het erg leuk om mij dit even duidelijk te maken door een paar extra schokken te geven. Deze Electro therapie bevat tevens infrarood. De elektrische pads worden op de probleemzones aangebracht en kunnen door de pulsen de stofwisseling verhogen en voorkomen dat vetcellen worden aangemaakt.

De Electro therapie is ideaal voor mij! De sportschool is namelijk niet mijn meest gewilde bestemming al doe ik mijn best om toch zo veel mogelijk te gaan. Maar met de Electro therapie kan ik toch mijn spieren op één bepaalde plek trainen zonder daar al te veel moeite voor te doen! Ideaal toch?

Meer informatie op slankmetinfrarood.nl

Presso therapie

Mijn ervaring met de Presso therapie was op zijn minst bijzonder te noemen. Je wordt ingepakt in een luchtdruk werkend pak. Je voelt je net een sumoworstelaar zeg maar. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom. Aldus Fouzia.

De Presso therapie is tevens goed voor:

 • Cellulitis vermindering
 • Omvang vermindering
 • Verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom
 • Ontgifting
 • Relaxatie
 • Behandeling van oedeem
 • Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze en/of pijnlijke benen
 • Zorgt voor een gezonde slaap

Je kunt dit pak vergelijken met de band die we kennen van het opmeten van je bloeddruk maar dan over heel je lichaam. Op mijn benen vond ik het best aangenaam. Op mijn buik iets minder maar het doet alles behalve pijn.

Meer informatie op slankmetinfrarood.nl

De behandeling kan apart of in combinatie gedaan worden. De Infraroodtunnel met de Electro therapie of de Infraroodtunnel met de Presso therapie. Meestal wisselen deze 2 zich wekelijks af om zo van alle voordelen te kunnen genieten.

Ik vond het een enorm leuke en bijzondere ervaring. Ik ga inmiddels wekelijks naar personal Beauty & Bodystyling voor de Elektro therapie voor het behandelen van mijn ‘probleem zone’ mijn buik!!

Resultaat laat ik jullie zo snel mogelijk zien via ons Instagram account.

Foto credits: Justa van Heertum Photography