Vershal ‘Het Veem’ heeft afgelopen weekend zijn deuren geopend. Ze noemen het nog proefdraaien. Aangezien nog niet alle ruimtes gevuld zijn, zijn ze nog niet helemaal klaar maar tijdens de Dutch Design Week zijn de ondernemers die stonden te popelen alvast begonnen! En het oefenen ging goed! Er waren mega veel bezoekers. Tevens door de vele activeiten die afgelopen weekend op Strijp-S plaats vonden maar ook omdat dit gewoon helemaal te gek is! Ook ons stadje heeft nu een Vershal! -Trots-

Ik persoonlijk ben helemaal verliefd op Strijp-S. Alles wat daar komt is sowieso al geweldig. Alle ontwerpers, alles leeft, alles is vernieuwend, alles is gewoon super vet! Een ook Het Veem is een aanwinst voor Strijp en dus ook voor Eindhoven! Een vershal is een overdekte markt zoals je dit hebt in Rotterdam, Amsterdam en natuurlijk Barcelona! Ik moet zeggen dat ik persoonlijk niet speciaal naar de Vershal zal fietsen om mijn boodschappen te doen maar wel om lekker te gaan lunchen en dan zal ik  eventueel meteen iets lekkers mee naar huis nemen. Ik probeerde zelf de Turkse pizza van de Turkse supermarkt. Echt overheerlijk!!!

Ze hebben van alles! Heb je zin in een broodje, pasta, taco’s of een kopje koffie met iets lekkers, alles kun je hier vinden.

Ik ben heel benieuwd wat voor andere ondernemers er nog zullen aansluiten in deze prachtige hal!

De Vershal is tijdens de Dutch Design Week geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur – 20.00 uur. Na de DDW blijft de Vershal open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Tot op Strijp-S!