De dagen worden kouder en kouder en de truien, vesten en Poncho’s moeten weer uit de kast gehaald worden! De poncho’s van Pony en de Poncho’s zijn een must-have voor dit seizoen!  De poncho’s zijn te verkrijgen in allerlei hippe varianten. Een echte eye-catcher die je outfit helemaal compleet maakt!

Mijn favoriete Poncho’s van dit merk is de ‘Lovely Zebra’ en de ‘Vintage Green’. De Vintage Green is lekker zacht en is heerlijk om ‘s avonds om te slaan. De Lovely Zebra geeft daarentegen een stoere, edgy look en is daarom super cool om te dragen over je leren jas!

Leuk om te weten is dat de poncho’s geproduceerd worden in Nederland en zijn gemaakt van fijne Italiaanse, ecologisch verantwoorde garen. De kwaliteit van het materiaal in combinatie met de snit geven een stijlvolle look!

Omdat wij de Poncho’s zo leuk vinden, geven wij 1 ‘Vintage Green en 1 ‘ Lovely Zebra’ poncho weg!  Vertel ons waarom jij, welke Poncho graag zou willen winnen en wie weet loop jij volgende week met deze super coole poncho over straat! 9 oktober 2015 worden de winnaars bekend gemaakt!

Is het winnen niet gelukt maar wil je toch graag een Poncho? De poncho’s kunnen online besteld worden via hun website!

Veel succes en alvast heel veel plezier met de Poncho!

Foto’s door: Justa van Heertum Photography