Afgelopen weekend op het Preuvenemint in Maastricht, sprak de Spraakwater bar mij gelijk aan!
Mam zei, -Is gewoon kraanwater-. Ik drink heel de dag niets anders dus ik wil dat kraanwater wel eens zien! Ik wrong mij door alle Limbo’s naar de leukste bar van het Preuvenemint met ook nog eens de allerleukste barman van het Preuvenemint :-)!

‘Because spraakwater makes everyone look stunning at the end of the party’

De slogan zegt het al, alcohol vrije cocktails. Cocktails gemaakt van voornamelijk water! Ik had de ‘Dragon Bite’, een zoete, frisse cocktail gemaakt van watermeloen, gember, passievrucht, dragon fruit, suikersiroop en Limburgs kraanwater! The best ever! Voor de alcohol liefhebbers, de mannen van Spraakwater maken ook gewoon cocktails met alcohol!

Mijn moeder had ‘The Reset’, een pittige cocktail. Niet helemaal mijn ding maar ook erg bijzonder! Deze cocktail was gemaakt van gember, basilicum, limoen, cayennepeper, honing en Limburgs kraanwater! Bijzondere combinatie toch?

De drankjes worden ter plekke bereid, gemixt en uit geserveerd in leuke glazen! Spraakwater is een leuk, hip bedrijf dat opereert in Amsterdam en Heerlen. Je kunt hen boeken voor events, beurzen, festivals en bruiloften en geven ook workshops op locatie. Ik zeg doen!

Ik vond het helemaal geweldig!

Spraakwater Cocktails
Behdad Rahnamai
[email protected]
06 50 50 05 56