Mijn absolute lievelingsparfum aller tijden is zonder twijfel Narciso Rodriguez for Her. Sensueel, krachtig, fascinerend. Met geen ander te vergelijken.

Vakantielief

Maar eerlijk gezegd ook een beetje zwaar voor de zomer. Dus ga ik deze periode ook altijd op zoek naar een vakantielief. Een kortstondig, maar vooral erg passioneel avontuur. Zo passeerden de afgelopen jaren spannende zomerliefdes als Verry Irresisteble van Givency, Lady Millione van Paco Rabanne en de onvergetelijke Mademoiselle Chanel de revue in de vorm van kortstondige affaires.

Begin ik net te dromen van een van mijn nieuwe zomerliefde, kreeg ik hem voor de voeten geworpen. Jawel! Een bijzonder iemand deed me Eros van Versace cadeau deze week.

What’s in a name?

Eros… De eeuwige god van de liefde, van verlangen naar schoonheid en lichamelijke begeerte. Gedreven door blinde passie. Zegt je niet echt iets?

Zie de mythologie tot leven komen in de 2015 Eros by Verscace campaign:

Eros wordt zelf verleid (door de goddelijke Lara Stone! ), en dat moet in de campagne de onweerstaanbare kracht van een vrouw met passie symboliseren.

Zo’n naam, een “heet” promofilmpje en prachtige flesje creëert dan enigszins verwachtingen, natuurlijk. Nu, deze worden mijn inziens helemaal ingelost! Ruik citrus en bergamot in de top, maar als algemene basis vooral sensueel sandelhout en musk. Fris dus voor de zomer, maar toch stevig en vooral passioneel.

Ik ben verleid!

Loes

-XO-

Foto: Nico Paix