In Stekene, een kleine gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen hebben ze geen City beach maar een Village beach gecreëerd, genaamd Goodlife Beach! Goodlife Beach is een strand- en loungeclub met summer vibes en exotische drankjes! Naast coctails, kun je hier ook heerlijke salades, verse pizza’s en hamburgers bestellen. Wil je toch liever wat uitgebreider tafelen? Het naastgelegen restaurant is omgeturnd tot Italiaan met de toepasselijke naam ‘The Italian’ waar je heerlijk kunt genieten van diverse gerechten.

Om dit geweldig strand te maken, is er begin deze zomer tonnen strandzand neergegooid om een écht, groot strand te maken. Ligstoelen, kussens en loungemeubels maken het beach-gevoel helemaal compleet! De zomerse plankenvloer, houten elementen en robuuste tafels maken het helemaal af! Ik vond dit persoonlijk echt een hele gave ‘Village Beach’ met een leuke sfeer!

De zomerse muziek wordt bijna elke dag door een andere DJ verzorgd en wekelijks zijn er diverse evenementen.  Latinfeest met salsa-initaties, loungy sundays, afterwork-partys, etc… Wij zijn zelf een drankje gaan drinken tijdens het ‘Ibiza Fever’ evenement. We hebben lekker gegeten, er draaide een mega goede DJ en als heuse shopaholics, werden Liesje en ik ook nog vermaakt op de Mini Hippie Market! Gewoon heerlijk genieten op een zomerse dag!

Check dit filmpje, dan weet je wat ik bedoel!

Goodlife Beach is dagelijks open vanaf 13 u. Nog minstens tot het einde van deze zomer.

De Stropersstraat 71, Stekene

Check hier de komende events.