Als echte aanhanger van DYANNE bracht ik een bezoekje aan de net geopende DYANNE store in Hilversum. De store was precies 1 maand open. Café – Store – Spa. Interessant! Ik ging voor de full experience, ik wilde mijn haar laten knippen, mijn kledingkast kan altijd aangevuld worden en een broodje met een lekker kopje koffie sla ik ook nooit af! Op naar Hilversum!

Aangekomen in winkelcentrum ‘De Gooische Brink’ ging ik vol enthousiasme de winkel binnen. Mooi, leuk, gaaf was mijn eerste reactie… tot ik de collectie bekeek. Hey mam, kijk… dit heb ik al. Ow en deze, en deze, en deze, en ook deze. De helft van de winkel was gevuld met items uit de oude collectie voor maar liefst de volle pot! Mijn teleurstelling was duidelijk zichtbaar en ik wilde eigenlijk gelijk weg. Tot de verkoopster een praatje kwam maken. Ik kon het niet laten mijn teleurstelling met haar te delen. Hoe kun je dat nou doen? Een nieuwe winkel met een oude collectie vullen? De verkoopster vond het erg vervelend en gaf toe dat ze de winkel inderdaad had gevuld met de oude collectie omdat de nieuwe collectie nog niet volledig binnen was (de winkel was inmiddels 1 maand open). Oke, wellicht een goede reden, maar maak dan een hoek met afgeprijsde artikelen uit de oude collectie en hang niet alles voor de volle pot in de rekken waar ik destijds -70% voor heb betaald. Dat kun je niet maken. Maar goed, de verkoopster voelde zich erg vervelend en deed er daarna alles aan om ons toch met een goed gevoel de winkel uit te laten gaan. Beginnend met een gratis kopje koffie! (Makkelijk maar meer dan goede oplossing)!

De Spa mogelijkheid was ik allang vergeten maar de verkoopster wees mij erop waarna ik zei dat ik eigenlijk graag mijn haren wilde laten knippen. Ze ging het meteen regelen. Ik was er eerlijk gezegd niet zo happig op. Door de onprofessionaliteit die ik inmiddels al had geproefd durfde ik eigenlijk daar mijn haar niet te laten knippen, tot de kapster vol enthousiasme naar beneden kwam en mij mee nam naar de DYANNE – Spa. Voor ik er erg in had, lag ik aan de wasbak. Nou ja oke, ik waag het erop! Mijn moeder werd inmiddels geheel gratis voorzien van een nagellakje en handverzorging, gewoon om ons zoveel mogelijk in de watten te leggen. Ik was helemaal gelukkig met mijn nieuwe snit gecreëerd door Hairstylist, Gioia Petersen! We waren weer helemaal happy.

Eenmaal klaar bij Gioia de kapster, waren wij erg toe aan een broodje dus op naar experience 3 – DYANNE Café! Het is een klein maar fijn cafeetje met ongeveer 6 tafeltjes waar je kunt genieten van een kopje koffie met een (gezond) havermout koekje erbij en waar je een soepje, broodje of tosti kunt bestellen. Ook hier ging het bij ons weer fout, wij konden onze lach niet meer inhouden maar zeiden er verder niets van. Ze deden zo hun best! Ik weet het niet… Na 3x te hebben gehoord: ‘nee dat is er momenteel niet’, hadden we gekozen voor een broodje met geitenkaas. Òf de geitenkaas was ook op maar durfde ze het niet meer te zeggen òf ze moeten nog een hele hoop leren… maar dit kregen wij voorgeschoteld:

DYANNE

Mooi servies moet ik zeggen, dat wel! Misschien hadden wij gewoon ontzettende pech of misschien moeten ze iets veranderen. De verkoopsters waren enorm vriendelijk en hebben er echt alles aan gedaan om ons met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en dat is gelukt. Ik ben nog steeds blij met mijn kapsel en kijk met een grote lach terug op onze ochtend in de DYANNE store.