About Liesje

Ik ben een 29 jarige vrouw die houdt van fashion waarvoor ik veel oog heb voor details. Ik hou dan ook van accessoires zoals elke vrouw wel graag frequent een nieuwe tas of nieuwe oorbellen aanschaft! 🙂 En heb ook een zwak voor brillen en armbanden, …! Oeps! Als ik in het weekend de stad in ga en dat is het niet steeds Antwerpen, Brussel of Gent. Nee ik ben een echte globetrotter en niks is me te ver om een shopke te doen en dan leuke koffie en eetplaatsjes te ontdekken. Ik test graag nieuwe dingen uit, maar hou dan voor een stuk ook graag van een aantal vaste plekjes. Ik zal dan ook hier mijn favo places met jullie delen! Ik hoop dat jullie er dan evenveel van gaan genieten als ik!

Naast de echt girls stuffs qua shopping, eating and drinking with friends hou ik mij ook in mijn vrije tijd nog bezig met het goede doel. Ik zit bij een club dat we vorig jaar zijn gestart en hebben onlangs onze 2de activiteit gehad. Boatparty! Dan heb ik nog een supergrave, toffe hippe zus die twee coole boys heeft waar ik graag mee op stap ga of even op ga babysitten! Love them!

Hoe dit alles is begonnen is weer gek. Joyce  (oprichtster) is ondertussen al een aantal jaren een goede tot eigenlijk zéér goede vriendin van me. Het klikte meteen als ik haar zag. Aangezien we niet echt naast de deur wonen is het jammer genoeg niet mogelijk om elkaar wekelijks te zien, maar uiteraard wel te horen! Lang leve Facebook, Whatsapp en Messenger! Ik woon in de buurt van Sint Niklaas (ligt in het midden tussen Antwerpen en Gent) en Joyce in Eindhoven. En ja de Antwerpse ring is geen lachertje op vrijdagavond! Ik heb het al ettelijke keren ‘mogen’ ondervinden. Na een van avondje Club Vrijdag (must do afterwork dat je in België nog niet hebt gezien en zeer verrassend, altijd op een unieke locatie, leuke sfeer, toffe dj’s en entertainment!) Maar ben nu weer aan het uitweiden tot en met. Bon, die ochtend met iets of wat katertje effe beslist om met de drie vriendinnen naar New York te gaan. Het was op 1,2,3 geklonken, want die avond lagen de vliegtickets al vast en een weekje later ook onze B&B.
We houden alle drie wel van ‘ooooh gaan we dat een keertje doen’ en in de meeste gevallen is het dezelfde dag nog in orde gemaakt. Zo heeft Joyce dus onlangs gevraagd: ‘Zeg wat denk je van een blog?’ Oh ja! Doen we! En ziezo hier zijn we dan. Thanks Joycie!

Ciao Ciao Liesje

Photo’s from Liesje

Contact Liesje